Fotoblog over de honden van Henk & Ine uit Helmond

Pagina's

woensdag 3 oktober 2012

Nestbeoordeling AVLS clubmatch

Afgelopen zondag was het eindelijk zover: de AVLS clubmatch dag. Voor ons de eerste keer sinds we een klein jaar geleden lid zijn geworden van de vereniging. Centraal op zo'n dag staan natuurlijk de shows, maar zelf vinden we vooral de gezelligheid het belangrijkste, iets dat we bij de AVLS wandelingen ook al ondervonden hebben.

En verder is het natuurlijk vooral genieten van al die saarlooswolfhonden. Meer dan 100 waren er aanwezig. En wat ik ook altijd zo bijzonder vind: de betrekkelijke stilte. Zet 100 herdershonden bij elkaar en het geblaf en gepiep is niet van de lucht, maar 100 saarlozen maken minder geluid dan de wind.

Zelf deden we met Odin niet mee met de shows, maar uiteraard waren we wel van de partij voor de nestbeoordeling van de pups van Riva en Amigo. Samen met zijn broers Thorgal, Rigg en Dexter, de zusjes Wodka en Devi en uiteraard ook Amigo en Riva stapte hij de "arena" in.

Een impressie van een geslaagde en zonovergoten dag in Hoenderloo.


Ook jonge pups waren aanwezig!


Nikita



Audry met Avram

Esther met Rigg



Remco met Dexter


Ineke met Thorgal



Odin geniet van het zonnetje.

Riva komt knuffelen met Eric.



Eva met Zoran



Zeg! Je klutst de eitjes toch niet he?



Nu mag Odin zijn luie achterste ook in beweging zetten. Tijd voor de nestbeoordeling.





En hier dan de overzichtsfoto van het hele nest (op broer Zayro na). Van links naar rechts: Ineke met Thorgal, Sjoukje met Wodka, Henk met Odin, Esther met Rigg, Danielle met Devi, Remco met Dexter en de vader van het nest Amigo en Michel met de moeder van het nest Riva.
Klik hier voor een vergroting.

Uiteraard moest er even een rondje gelopen worden!

Sjoukje met Wodka


Joshua met Odin

Nadorst!



6 opmerkingen:

  1. wat een ontzettend leuke foto's Henk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk en mooie foto's.
    Balletjes voelen had Zoran geen zin in, maar tandjes laten zien deed hij uitstekend. Flink oefenen met lopen en dan heb ik de volgende keer geen spierpijn achteraf.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De foto's zijn trouwens gemaakt door onze dochter Eva.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi foto's! Jammer dat jullie net weg waren toen wij kwamen. Maar eva is bezig met het organiseren van een bloghonden wandeling, dus dan kunnen we elkaar daar ontmoeten.

    BeantwoordenVerwijderen