Fotoblog over de honden van Henk & Ine uit Helmond

woensdag 10 oktober 2012

Mooi-weer-zondagen

Je zou bijna gaan denken dat het een goddelijk complot is. Alweer was de zondag een mooiweer-pareltje in een verder druilerige week! En dat betekende natuurlijk de wandelschoenen aan, rugzak en fototoestel mee en last but not least de honden in de achterbak van de auto. Naar de Stiphoutse bossen voor een lange zondagse wandeling.
Met zulk mooi rustig herfstweer waren we, zoals te verwachten viel, niet de enige wandelaars. Aan de houding van de honden kun je altijd zien of er iets of iemand aankomt.In de Stiphoutse bossen zijn verschillende vennen en die zorgen voor veel watervertier.

Uitwerpselen hebben altijd Odin's interesse. Afblijven maat!

Behalve een aantal wandelaars had ook een rijtuigenvereniging de Stiphoutse bossen uitgekozen voor een tocht. Eén van de rijtuigen waagde hier zelfs een oversteek door het water.De wielen van het rijtuig gingen bijna helemaal onder water, maar dat was geen enkel probleem
Maar aan alles komt een eind. Laten we hopen dat de weergoden ons de komende zondag weer goed gezind zijn!

3 opmerkingen:

  1. wat een leuke actie foto's en wat ziet Shadow er ook goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Shadow ziet er inderdaad weer goed uit, beter dan een tijdje terug toen hij te mager was - zelfs de dierenarts die toch een voorstander is van schrale honden vond dat hij wel een kilootje mocht aankomen.

    BeantwoordenVerwijderen