Fotoblog over de honden van Henk & Ine uit Helmond

Pagina's

zondag 28 oktober 2012

Herfstwandeling 1 - bij 20 graden

Als er één jaargetijde is waarin ik graag wandel dan is het wel de herfst - vaak nog niet te koud om meteen al een dikke winterjas aan te trekken maar ook niet meer zo warm dat je bij een lange wandeling het zweet op je voorhoofd voelt parelen. Maar het vorige weekend leek het ondanks het voetbad van bladeren echter wel zomer - op 21 oktober piekte het hier in het helmondse zelfs 21 graden in de middag! Een schril contrast met de -4 die het afgelopen nacht bij ons was.

Herfstwandelingen dus. Natuurlijk trek ik er heel vaak op uit met de honden, in alle jaargetijden, maar in de herfst levert het altijd mooie sfeerplaatjes op. En overal de onvermijdelijke paddestoelen (het groene boekje zegt paddenstoelen, maar dat vind ik zo stom klinken en kijk! het genootschap Onze Taal geeft me gelijk) en natuurlijk de talrijke schakeringen rood en bruin en geel.

Als eerste in de reeks herfstwandelingen die van afgelopen zondag in de stiphoutse bossen, in t-shirt maar nog net geen korte broek.



























7 opmerkingen:

  1. Wat een fotoshoot!!! Een genot om naar te kijken!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie foto's en prachtig weer was het ja. Maar een t-shirt? Is het dan toch nog zo lekker geworden in Helmond? Hier is de temperatuur zaterdag toch niet boven de 5 graden uitgekomen, dus geen t-shirt weer.
    En.. wie heeft die rode paddestoel daar zo mooi neergelegd?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die paddestoel - ik was het niet :-) Maar wel mooi voor op het plaatje.

      Afgelopen zaterdag was het hier ook koud hoor. Die ruim 20 graden was het weekend van 20 en 21 october, waar ook deze foto's van zijn.

      Verwijderen