Fotoblog over de honden van Henk & Ine uit Helmond

Pagina's

zaterdag 2 juni 2012

Slopersbedrijf Odin snel failliet

Persbericht uit Helmond: Slopersbedrijf Odin is net als zijn voorganger Shadow in korte tijd na de oprichting over de kop gegaan. Oorzaak: hij sloopt niets meer!

Nee, dit is geen slecht bericht uit de economische malaise. Dit betekent gewoon dat het deurtje van Odin's bench nooit meer dicht hoeft. Ook 's nachts niet. We hadden al een paar weken voorzichtig geoefend met het deurtje open als we een uurtje weggingen voor een boodschap, en omdat dat hartstikke goed ging mag hij vanaf nu ook 's nachts zelf uitzoeken waar hij gaat slapen. We weten nu zeker dat hij niets meer van tafel jat en ook niet meer gaat knagen aan meubels die nog niet op de nominatie stonden voor een ritje naar de milieustraat.

Dus: petje af voor dit saarloos-exemplaar, want het ras staat toch enigszins bekend als slopers. Oké oké, bij Shadow mocht het deurtje minstens een maand eerder openblijven, maar ja, da's ook zo'n brave uitslover van een herder :-)

Vanaf nu dus als de baasjes van huis zijn of boven liggen te pitten: het deurtje bijft voor altijd open.

Dus... lekker zelf de beste plekjes opzoeken waar je kunt slapen!


4 opmerkingen:

  1. Nu maar hopen dat slopersbedrijf Odin dit niet leest, dan zal hij misschien proberen te voorkomen dat hij failliet gaat.
    Wel knap dat hij niet aan de spullen op tafel komt.
    Zoran zal op zoek gaan naar eten en als hij nog niet wil slapen zal hij iets van papier gaan slopen waarschijnlijk.
    Maar vanwege de vogels zullen we daar niet achter komen. Als wij er niet zijn zitten ze gewoon gescheiden. Zoran blijft een roofdier en een papegaai kan lelijk bijten, dus dan maar het zekere voor het onzekere

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, nee we zullen Odin niet leren lezen :-)

      Verstandig om de vogels en de hond gescheiden te houden! Want honden en vogels...

      Verwijderen
  2. Wat super zeg! Eerst las ik het van Sara, nu Odin ook. En wij maar ploeteren met Doerak. Had net nog een bevestiging dat hij het niet kan: mijn oranje motorkap leeuw, die morgen op de auto komt, heeft een te leuk doosje. Ik ga dit doel op het lijstje zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maar heel soms gaat Odin ook nog wel eens een streek uit. Gisteren had hij de televisiegids te pakken toen we net even van huis weg moesten en hij was al in een baldadige speelse bui. Hop daar lag het programma van afgelopen maandag t/m woensdag in snippers. Hij dacht, die dagen heb je niet meer nodig :-) Maar ja, we hadden het ook wel zelf op de bank laten slingeren, vlak naast het kleedje waar hij erop mag liggen.

      Verwijderen