Fotoblog over de honden van Henk & Ine uit Helmond

vrijdag 24 september 2010

Shadow, zoon van Nick en Zuca

Als onze witte herder Sjarai in september 2010 overlijdt, zitten we plotsklaps zonder hond. Omdat het voor ons haast onmogelijk is om zonder honden te moeten leven gaan we snel weer op zoek naar een nieuwe hond. Na een Duitse herder en een witte herder gehad te hebben lijkt het ons leuk om een kruising uit te proberen tussen deze twee prachtige hondenrassen. We zijn benieuwd of je dan een grijze duitse herder zou kunnen krijgen.

Omdat het via internet met google tegenwoordig een fluitje van een cent is om een geschikt nest te vinden zijn we binnen enkele dagen op bezoek bij het nestje van Duitse herder Nick en moederhond Zuca, een kruising tussen een Duitse herder en een witte herder. Het klikt meteen zo goed dat we besluiten een pup te nemen. Uiteraard moeten we nog enkele weken wachten voordat de pup oud genoeg is om mee naar huis te gaan.

Zuca en Nick, de ouders van ShadowDe pup die we gekozen hebben gaat Shadow heten. Shadow is een reutje en samen met zijn broertjes en zusjes geboren in Apeldoorn op 14 augustus 2010. Met 7 weken mag hij het nest verlaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten