Fotoblog over de honden van Henk & Ine uit Helmond

Pagina's

zondag 15 januari 2012

In het park op de uitlaatstrook.

Eindelijk is het wat beter weer geworden.
Onze honden hebben het geluk dat we helemaal aan de rand van de stad wonen, tegenover het park waar een groot veld is waar de honden los mogen lopen. Er zijn hier vaak meerdere honden te vinden - een uitgelezen plek om de pup te laten socialiseren met andere honden. We zijn hier dan ook echt elke dag meerdere malen te vinden.

Voorbij het park liggen de weilanden en het bos, waar we uiteraard vaak gaan wandelen. Voor Odin is het bos nu nog een beetje te ver, maar het zal niet heel lang duren en hij mag met Shadow ook mee het bos in.

Hier staan Shadow en Odin op de grote uitlaatstrook bij het park.

Kijk! Daar komt een kameraad van Shadow aan: Mando, de Zwitserse witte herder.


 Shadow en Mando, twee reuen, maar ze kunnen het altijd prima met elkaar vinden. Ze stoeien vaak dat het een lieve lust is. Je zou niet zeggen dat Mando al een jaar of 8 is; hij is nog net zo vrolijk als Shadow die nog anderhalf moet worden.


Odin probeert zo klein als ie is, al met het geweld van de twee grote honden mee te doen!




Kijk! Daar heb je Jente, het IJslandse hondje. Zij is meer van Odins maat, maar terwijl Shadow zijn vriendinnetje al aan het begroeten is, moet Odin eerst nog even aan een molshoop ruiken.

Wat heerlijk, zoveel vriendjes altijd op het veld. Een paar dagen geleden waren we zelfs met twaalf honden, maar dat vond Odin op dat moment toch nog wel een beetje teveel van het goede.


Odin denkt bij zichzelf: "laat die uitslovers maar rennen."

Zo! Dat was leuk vandaag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten